O nama 2011-01-22T21:53:36+01:00

Tim Inženjering Sistem d.o.o. je privatno preduzeće registrovano za projektovanje, konsalting i inženjering. Preduzeće je počelo sa radom 2005. godine kao „Tim Inženjering“, a 2008. godine promenilo je vlasničku strukturu i nastavilo da posluje pod sadašnjim imenom „Tim Inženjering Sistem“ d.o.o.
Od samog početka, Tim Inženjering Sistem okuplja mlade i ambiciozne stručnjake iz oblasti arhitektonsko – građevinskog projektovanja svih vrsta arhitektonskih objekata i  inženjerskih konstrukcija.

Tokom prve godine poslovanja pod novim imenom, preduzeće je proširilo svoje poslovne aktivnosti i udvostručilo broj stalno zaposlenih stručnjaka.
Permanentno usavršavanje i implementacija novih trendova u procesu projektovanja i inženjeringu, uključivši nove materijale i inženjerske tehnologije, kao i upotreba savremenih softverskih rešenja za sve faze realizacije projekata, osnovne su karakteristike rada Tim Inženjering Sistem-a.

Trendovi

Trudimo se da ispunimo očekivanja naših klijenata, implementacijom i stalnim usavršavanjem sistema kontrole procesa projektovanja.
Pratimo izvođenje projektovanih objekata i postrojenja u ulozi stručnog ili projektantskog nadzora, a podatke sa gradilišta ugrađujemo u buduće projekte, naročito na nivou izvođačkih detalja.
Vodeći inženjeri Tim Inženjering Sistem-a, imaju višegodišnje iskustvo u polju projektovanja industrijskih sistema, naročito u oblasti industije za preradu i transport nafte i gasa, što je dovelo do toga da se preduzeće specijalizuje za taj deo tržišta.

Od svog osnivanja, Tim Inženjering Sistem sarađuje sa preduzećem Neopetrol Inženjering d.o.o. iz Novog Sada. Ta saradnja je vremenom sve više jačala, tako da danas Tim Inženjering Sistem prati, u arhitektonsko – građevinskom delu, sve projekte industrijskih postrojenja koje izvodi Neopetrol Inženjering.

Međusobnim usaglašavanjem projektnih procedura i tehnologije projektovanja, zajednički se trudimo da uspostavimo sistem koji će klijentima pružiti kompletnu uslugu u svim disciplinama i fazama projektovanja.