Tim Inženjering Sistem – Uprava 2011-01-29T19:42:43+01:00

Firmu vodi tim inženjera sa višegodišnjim iskustvom u projektovanju i inženjeringu.

Miloš Bošković, diplomirani građevinski inženjer

Miloš Bošković (1967)

Diplomirao je na odseku za građevinarstvo Fakulteta Tehničkih Nauka u Novom Sadu. Odgovorni projekatant konstrukcija visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje. Šesnaest godina iskustva u projektovanju konstrukcija u svim oblastima građevinarstva od toga osam (8) godina rada u Naftnoj Industriji Srbije.

Specijalnosti: aseizmičko projektovanje konstrukcija, sanacija i ojačanje konstrukcija, dimenzionisanje betonskih i čeličnih konstrukcija, industrijski objekti, postrojenja nafte i gasa.

Aleksandar Kovjanić, diplomirani inženjer arhitekture

Aleksandar Kovjanić (1976)

Diplomirao je na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Odgovorni projektant arhitektonskih projekata, uređenja slobodnih prostora i unutrašnjih instalacija vodovoda i kanalizacije. Petnaest godina iskustva u projektovanju različitih komercijalnih, industrijskih i stambenih objekata.

Specijalnosti: industrijski i poslovni objekti, stručni nadzor nad izvođenjem objekata.

 

Đorđe Petrović, diplomirani građevinski inženjer

Đorđe Petrović (1981)

Diplomirao je na odseku za građevinarstvo Fakulteta Tehničkih Nauka u Novom Sadu. Odgovorni projekatnt konstrukcija visokogradnje. Deset godina iskustva u projektovanju konstrukcija u svim oblastima građevinarstva, te izradi i prikupljanju dokumentacije iz oblasti građevinske regulative, dozvola i saglasnosti državnih i javno-komunalnih preduzeća za izgradnju investicionih objekata.

Specijalnosti: zakonska regulativa iz oblasti građevinarstva, dimenzionisanje betonskih i čeličnih konstrukcija, stambeni objekti, industrijski objekti.

Slobodan Mutavdžić, diplomirani građevinski inženjer

Slobodan Mutavdžić (1980)

Diplomirao je na odseku za građevinarstvo Fakulteta Tehničkih Nauka u Novom Sadu. Odgovorni projektant građevinskih konstrukcija visokogradnje. Deset godina iskustva u projektovanju konstrukcija u svim oblastima građevinarstva.

Specijalnosti: stručni nadzor nad izvođem objekata, projektovanje i dimenzionisanje betonskih i čeličnih konstrukcija industrijskih i stambenih objekata.